Kortingsbeleid

Bij Silke Boutique Fashion Store zijn we verheugd om verschillende kortingen aan te bieden om je winkelervaring te verbeteren. Profiteer van onze aanbiedingen om te besparen en modieus te blijven: 
 
Seizoensaanbieding

Duik in de besparingen met onze seizoensaanbieding, die een aanzienlijke korting biedt op geselecteerde artikelen. Check onze aankondigingsbalk voor de einddatum. Je kunt onze uitverkoopartikelen hier bekijken in onze uitverkoopcollectie.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 5% korting op je volgende aankoop. Deze aanbieding heeft geen vervaldatum en kan worden gecombineerd met andere kortingen.

Kortingen op e-mailmarketing

Houd je inbox in de gaten voor exclusieve kortingen en promoties via onze e-mailmarketingcampagnes. Deze aanbiedingen zijn te combineren met andere bestaande kortingen voor maximale besparingen.

Retourbeleid voor artikelen met korting

We begrijpen dat een aankoop soms niet aan je verwachtingen voldoet. Daarom kun je afgeprijsde artikelen die je hebt gekocht via een van onze kortingsaanbiedingen binnen 30 dagen na de aankoopdatum retourneren, mits dit is goedgekeurd. Raadpleeg ons uitgebreide retourbeleid voor gedetailleerde instructies over het starten van een retourzending en het goedkeuringsproces.

Bij Silke Boutique Fashion Store streven we ernaar om uitzonderlijke service en waarde te bieden. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben met betrekking tot ons kortingsbeleid of retourproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons -klantenserviceteam op service@silkeboutique.com