Intellectuele Eigendomsrechten

Gebruik van Inhoud:

Bij Silke Boutique Fashion Store geven we prioriteit aan het respecteren van intellectuele eigendomsrechten en het zorgen voor naleving van relevante wetten en regelgeving. We gebruiken verschillende bronnen van inhoud om onze website en promotionele materialen te verbeteren, waaronder afbeeldingen, graphics en pictogrammen.

Bronnen van Inhoud:

We halen onze inhoud voornamelijk uit gerenommeerde platforms zoals Pexels.com, Freepik.com, Icons8.com en Flaticon.com. Deze platforms bieden een breed scala aan hoogwaardige afbeeldingen, graphics en pictogrammen die passen bij onze merkesthetiek en -berichtgeving.

Naleving van de Nederlandse Wet:

Silke Boutique Fashion Store is toegewijd aan het handhaven van de Nederlandse intellectuele eigendomswetten en -regelgeving. We zorgen ervoor dat alle inhoud die we op onze platforms gebruiken, legaal wordt verkregen en op passende wijze wordt gebruikt, met respect voor de rechten van de makers van de inhoud en de auteursrechthouders.

Melden van Inbreuk op het Auteursrecht:

Als u van mening bent dat enige inhoud die door Silke Boutique Fashion Store wordt gebruikt inbreuk maakt op uw auteursrecht of intellectuele eigendomsrechten, moedigen we u aan om dit onmiddellijk te melden. Geef ons gedetailleerde informatie over de vermeende inbreuk, inclusief identificatie van het auteursrechtelijk beschermde werk en uw contactgegevens.

Contactgegevens:

Voor eventuele vragen of zorgen over ons intellectuele eigendomsrechtenbeleid, of om auteursrechtinbreuk te melden, kunt u contact met ons opnemen via service@silkeboutique.com. We nemen intellectuele eigendomsrechten serieus en zullen alle gemelde problemen tijdig onderzoeken en aanpakken.