VERZENDING

Hoe lang duurt de verzending?

Bij Silke Boutique streven we ernaar om je bestellingen snel te verwerken. Als je voor 15.00 uur bestelt, beginnen we dezelfde dag nog met de verwerking. Je artikelen arriveren meestal binnen 6 tot 10 werkdagen omdat ze rechtstreeks van onze leveranciers komen.

Is verzending gratis?

Ja, verzending naar Nederland en België is GRATIS, ongeacht hoeveel je bestelt.

LEVERING

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra we je bestelling verzenden, ontvang je een e-mailbevestiging met trackinggegevens. Je kunt dit trackingnummer gebruiken om te controleren waar je bestelling zich bevindt. Ga naar de pagina Volg je bestelling voor updates.

Wat moet ik doen als mijn pakket vertraagd of zoek is?

Als je pakket per ongeluk vertraagd of kwijt is, neem dan meteen contact op met onze klantenservice op service@silkeboutique.com. We zullen met het verzendbedrijf samenwerken om het op te lossen en ervoor te zorgen dat je je bestelling snel in huis hebt.

Wat gebeurt er als ik het verkeerde afleveradres heb opgegeven?

Als je het verkeerde afleveradres hebt opgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We proberen het adres dan aan te passen voordat het wordt verzonden. Maar als het al verzonden is, moet je misschien contact opnemen met de vervoerder om te zien of zij kunnen helpen je pakket om te leiden.

RETOUR

Wat is uw retourbeleid?

Je hebt 30 dagen vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen om een retourzending te starten voor artikelen die hiervoor in aanmerking komen. Bekijk ons retourbeleid voor meer informatie.

Hoe initieer ik een retourzending?

Om een retourzending te beginnen, neem je contact op met onze klantenservice. Als je retour voldoet aan de criteria, sturen we je instructies over waar je de artikelen naartoe moet sturen. Bezoek ons retourbeleid voor meer informatie.

TERUGBETALING

Hoelang duurt het om een terugbetaling te ontvangen?

We verwerken terugbetalingen meestal binnen 5 dagen na ontvangst van je geretourneerde artikelen. Maar het kan iets langer duren voordat de restitutie op je rekening staat, afhankelijk van je bank of creditcardmaatschappij. Zie ons Restitutiebeleid voor meer informatie.

BETAALMETHODE

Welke betaalmethoden accepteert u?

We accepteren Mastercard, Visa, American Express, iDeal en Bancontact.

Hoe veilig is uw betalingsproces?

We nemen de veiligheid van je transacties serieus. Ons betalingsproces is zeer veilig en we gebruiken standaard coderingsprotocollen om je financiële gegevens te beschermen. Lees meer op onze pagina met betaalmethoden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Ga voor meer informatie over ons verzend-, leverings-, retour- of restitutiebeleid naar onze pagina's Verzendbeleid, Beleid voor retourzendingen en restitutie en Betaalmethode.

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op.